COFFE BLOOD: 3-dagar av tequilafylla & The Scams

Jag sitter hemma, klockan är 03, natten mellan fredag och lördag och jag har gett upp! 30 min senare sitter jag i en taxi på väg till stan och det slutar med att jag däckar naken klockan 07 efter att knullat mig varm för att inte dö frostdöden!

Vart börjar vi? Onsdagen bjuder upp till fest i Shockbutiken och bandet RAM ska bjuda på releasegig och jägern är gratis. Så var även tequilan som stod vid ingången. Klockan 02 samma natt sitter jag i en jävla taxi och åker genom en drive-in, eftersom att min spökmålade flickvän med rosa Ringo Starr-lugg fått hungernoja och både maten och taxametern tickar på min nota. Jag ska upp 06 och knega och just då vet jag inte vad som suger mest. Notan för drive-in krubbet eller faktumet att min tequilamarinerade power-nap kommer smaka Frank Anderssons svett hela kommande dag.

Jag överlever torsdagen med nöd och näppe och klockan 17 sharp klarar jag inte av denna förnedrande avtändning utan går återigen rakt in i tre glas tequila, en näve IPA och självklart nån flarra rött.

Även fredagen inleds med fyra timmars meningslös sömn och denna kvällen har jag lovat bort mig till både Horisonts releasegig samt The Scams på Sticky Fingers efteråt. Jag får dra ytterligare en flaska rött för att ens kunna tänka klart och då inser jag att jag får hoppa över den tidiga spelningen med Horisont och gå rakt på Scams.

Spelningen var go och bandet levererade i vanlig ordning. Jag var förvånansvärt glad och pepp trots min senaste diet på åtta timmars sömn de senaste tre dygnen och en mage som fått mer snus och fredspipa än något att faktist smälta kändes bra till en början. Sedan small det som en nyårsafton i Chicago. Jag totalt dog! Magen havererade och jag insåg att chips kanske inte innehöll alla världens vitaminhörn. Jag tackade för mitt och bangade efterfest. Satte mig på spårvagnen vid 02:30 och kände mig redo för sömn och lite jävla lugn och ro. Jag hinner knappt ta av mig brallorna innan en vän ringer och säger att min tjej är för full för att komma in i en taxi. Jag fattar inte hur det är möjligt, så jag beställer en ny åt henne för att försäkra mig om att hon verkligen inte är så jävla bränd som det påstås. Tyvärr var varningen berättigad och jag får inte bara betala taxins framkörningsavgift, jag får även be taxijäveln åka hem till mig och köra mig tillbaka till stan för att hämta henne. Väl på plats är jag så förbannad att jag ser dubbelt medan min tjej inte såg något annat än Teletubbies. Hon snackade flytande “huvud-axlar-knä-platåsko” och fattade knappt att jag var en person. Det tog mig cirka en timme att få in henne i en ny taxi och ta oss hem. Väl hemma måste någon ruta lämnats öppen för det var så jävla kallt att klockan 06 fanns det endast två alternativ:

Tända eld på lägenheten eller knulla tills vi brann.

Vi valde alternativ nummer två och vid 7-tiden så visste min kropp inte längre vad demonen som styr hette utan bad helt enkelt min hjärna att stänga av för en jävla gång skull och sova längre än själva krogrundan. Jag vaknade efter lunch på lördagen och scannade snabbt mitt suddiga minne efter ångest. Rätt snabbt fann jag mig inloggad på internetbanken för att strax därefter ladda en pistol och sjunga “kumbaya”. Spriten var väntad men toppen på listan svider än idag:

* Spårvagn hem

* Taxi till stan utan vinst

* Samma taxi för att hämta mig hemma

* Taxi tillbaka till stan

* Ny taxi hem

Behöver jag ens förklara varför jag i skrivande stund googlar cyklar och antabus?

Stay Evil

/Coffe Bloodpeng

Coffe Blood Photo: René U Valdes
Coffe Blood
Photo: René U Valdes

(Red anm. Om någon med ett seriöst yrke som till exempel psykolog läser detta och känner sig givmild tar RS-redaktionen gärna emot allmosor i form av terapi och sköna mediciner.)

Đọc Truyện Ngôn Tình Online
Đọc truyện ngôn tình online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện kiếm hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện tiên hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Tiểu Thuyết Online
Đọc truyện tiểu thuyết gây cấn online cập nhật liên tục
Hướng Dẫn Nấu Ăn các món ăn đặc sản
Khám phá du lịch Việt Nam du lịch giá rẻ
Trang điểm làm đẹp tự nhiên hàn quốc
Trang điểm làm đẹp tự nhiên nhật bản
Review điện thoại sản phẩm công nghệ mới mỗi ngày
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P1 Bro là một dự án mã nguồn mở, cung cấp cho người dùng một giải pháp giám sát hệ thống, phân tích lưu lượng, thay đổi dữ liệu gói tin
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM hỗ trợ triển khai trên nhiều nền tảng hệ điều hành, kiến trúc CPU khác nhau; với phiên bản miễn phí
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM trong việc phân tích dữ liệu gói tin PCAP được thu thập từ dữ liệu tcpdump
bảo mật mạng Các bài nghiên cứu, xây dựng giải pháp mạng, phương pháp tấn công mạng; hệ thống IDS, network security monitoring; tường lửa,…
giới thiệu Intel Edison Các bài viết giới thiệu Intel Edison trong phát triển IoT và bảo mật.
Intel Edison – Wifi và ứng dụng trong mô hình mạng – P5 Intel Edison được tích hợp sẵn tính năng thu, phát Wifi giúp cho người dùng linh động trong việc phát triển các mô hình IoT cho từng trường hợp cụ thể. Trong bài viết này, tôi sẽ thực hiện hướng dẫn các kỹ thuật điều chỉnh và tùy biến mạng Wifi để ứng dụng vào môi trường mạng TCP/IP.
Giới thiệu Intel Edison Intel Edison là một kiến trúc máy tính có kích thước khá nhỏ tương đương một con tem; nó sẽ thay đổi cách nhìn của bạn về hệ thống tích hợp trong tương lai với sự phát triển ngày càng rộng rãi xu hướng IoT.
Intel Edison – Bluetooth – P2 Intel Edison được tích hợp sẵn Bluetooth Smart/Low Energy (BLE) cho phép bạn có thể kết nối đến Edison từ điện thoại thông minh và phù hợp cho bất kỳ dự án IoT nào mà bạn sẽ thực hiện trong tương lai thông qua Bluetooth.
Intel Edison – Tùy biến Bluetooth – P3 Mã nguồn BlueZ được cài đặt trên nền Yocto Linux cho phép người dùng Intel Edison tùy biến mạnh mẽ các thông số bluetooth một cách dễ dàng thông qua các tập tin cấu hình.
Tấn công máy tính Windows sử dụng Responder Việc tận dụng các tính năng phần cứng từ Edison (Wireless, Wired hardware) và tính tương thích mạnh mẽ của Yocto linux đã giúp choviệc phát triển các dạng tấn công trên môi trường đòi hỏi tính linh động trở nên dễ dàng.
Truyện tiểu thuyết tiểu thuyết cập nhật mới
Thủ thuật chương trình
Hướng dẫn làm trang sức tự làm trang sức đẹp và dễ dàng
Giới thiệu SDR – Ứng dụng MATLAB và RTL-SDR trong nghiên cứu sóng vô tuyến SDR cung cấp những khả năng phát triển linh động hơn nhiều so với phương pháp truyền thống sử dụng Crystal Radio Set rtl-sdr

Giới thiệu SDR – Theo dõi thông tin chuyến bay sử dụng MATLAB và RTL-SDR thu nhận tín hiệu ADS-B Automatic Dependent Surveillance Broadcast (ADS-B) là một công nghệ được sử dụng trong việc giám sát vị trí của máy bay khi đang hoạt động trên không. ADS-B cho phép máy bay gởi dữ liệu định kỳ theo khoảng thời gian cố định nhằm thông báo các thông tin như vị trí, độ cao, tốc độ, mã chuyến bay, số hiệu máy bay và các thông tin khác.