COFFE BLOOD: “Mitt mål är en sönderkladdad vinylsamling i världsklass!”

Jag var inne på Bengans för någon vecka sedan. Ghost hade signering och jag tänkte passa på att få senaste plattan prydd av bandet. En platta som jag tycker alla bör ge en ärlig chans då den är det absolut bästa bandet släppt hittills.

Hur som helst.

Kön hade redan slingrat sig runt hörnet och vädret smakade inte solkräm direkt. Jag lyckades lura med mig tjejen som sällskap med löftet att vi skulle ut och käka efteråt. Eftersom vi fick vänta i timmar sket sig löftet med råge och mina pojkvänsaktier sjönk snabbare än Paradise Hotel deltagarnas integritet innan första reklampausen. Min tjej uttryckte sig milt med att sucka, gnälla en gång i minuten och vänligt men bestämt kalla mig för en ”jävla tönt”. Hon undrade varför jag ville köa i timmar för några bläcksträck och den frågan fick min redan hyperaktiva hjärna att varva över.

Varför ställer jag mig i dessa timslånga köer för en jävla autograf? Särskilt när jag själv spelar i band och redan träffat en hel del av mina idoler backstage.

Jag kom fram till att jag måste göra detta. Jag måste jaga autografer, en skön idolbild eller bara få tacka personerna bakom skivor som räddar dagar, kvällar och helger. Det är just den lilla grejen som får mig att hålla lågan uppe av att personen framför mig är en jävla superhjälte! Jag vill bli nervös.

Jag vill bli knäsvag.

Jag vill bli 12 år gammal igen och känna att jag just hade en privat session med Batman och jag just förvandlades till motherfucking Robin! Även om Robins dräkt är totalt jävla fucked up! Seriöst, han ser ju för jävla lökig ut!

Mitt mål är en sönderkladdad vinylsamling i världsklass!

På tal om vinyler! Även inne på Bengans så slog det mig vilket återtåg detta vackra format har gjort de senaste åren. Jag älskar det! Hela butiken frontades av vinyler och även det fick det att kittla i brallan. Jag vill köpa allt! Helst limiterad med någon fånig färg så jag kan känna mig extra speciell och cool!

Cd-skivan är död!

Så jävla död att jag faktiskt natten till denna baksmälla plockade upp en lykta och sulade rakt in i min cd-hylla. Glassplittret regnade och hela Queen-hörnan gick åt helvete. Självklart var detta inget genomtänkt. Klockan va 03:45 och jag hade dratt på mig en Hulk Hogan-fylla. För ett par år sedan hade skärvorna jag skar upp hela foten på imorse gett mig ångest, men idag kunde jag bara titta åt andra hållet på min vackra vinylsamling och fullkomligt skita i de opersonliga drinkunderläggen som låg utspridda på parketten.

12026563_10153008596046945_151923340_n

Det känns som vi kliver in i en spännande tid nu. En tid där folk är mer aktiva än någonsin i musik och vad som känns på riktigt. Folk går på spelningar som aldrig förr och band, små som stora, kränger vinyler och snygga baseballtröjor. Förhoppningsvis slutar finniga kepsmaffior med usb-minnen sälja ut arenor och jag slipper se Avicii sitta i nån jävla webcam och ta emot alla musikpriser som finns från andra sidan jorden.

Stay Evil!

/Coffe Blood

Coffe Blood Photo: René U Valdes
Coffe Blood
Photo: René U Valdes

Đọc Truyện Ngôn Tình Online
Đọc truyện ngôn tình online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện kiếm hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện tiên hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Tiểu Thuyết Online
Đọc truyện tiểu thuyết gây cấn online cập nhật liên tục
Hướng Dẫn Nấu Ăn các món ăn đặc sản
Khám phá du lịch Việt Nam du lịch giá rẻ
Trang điểm làm đẹp tự nhiên hàn quốc
Trang điểm làm đẹp tự nhiên nhật bản
Review điện thoại sản phẩm công nghệ mới mỗi ngày
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P1 Bro là một dự án mã nguồn mở, cung cấp cho người dùng một giải pháp giám sát hệ thống, phân tích lưu lượng, thay đổi dữ liệu gói tin
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM hỗ trợ triển khai trên nhiều nền tảng hệ điều hành, kiến trúc CPU khác nhau; với phiên bản miễn phí
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM trong việc phân tích dữ liệu gói tin PCAP được thu thập từ dữ liệu tcpdump
bảo mật mạng Các bài nghiên cứu, xây dựng giải pháp mạng, phương pháp tấn công mạng; hệ thống IDS, network security monitoring; tường lửa,…
giới thiệu Intel Edison Các bài viết giới thiệu Intel Edison trong phát triển IoT và bảo mật.
Intel Edison – Wifi và ứng dụng trong mô hình mạng – P5 Intel Edison được tích hợp sẵn tính năng thu, phát Wifi giúp cho người dùng linh động trong việc phát triển các mô hình IoT cho từng trường hợp cụ thể. Trong bài viết này, tôi sẽ thực hiện hướng dẫn các kỹ thuật điều chỉnh và tùy biến mạng Wifi để ứng dụng vào môi trường mạng TCP/IP.
Giới thiệu Intel Edison Intel Edison là một kiến trúc máy tính có kích thước khá nhỏ tương đương một con tem; nó sẽ thay đổi cách nhìn của bạn về hệ thống tích hợp trong tương lai với sự phát triển ngày càng rộng rãi xu hướng IoT.
Intel Edison – Bluetooth – P2 Intel Edison được tích hợp sẵn Bluetooth Smart/Low Energy (BLE) cho phép bạn có thể kết nối đến Edison từ điện thoại thông minh và phù hợp cho bất kỳ dự án IoT nào mà bạn sẽ thực hiện trong tương lai thông qua Bluetooth.
Intel Edison – Tùy biến Bluetooth – P3 Mã nguồn BlueZ được cài đặt trên nền Yocto Linux cho phép người dùng Intel Edison tùy biến mạnh mẽ các thông số bluetooth một cách dễ dàng thông qua các tập tin cấu hình.
Tấn công máy tính Windows sử dụng Responder Việc tận dụng các tính năng phần cứng từ Edison (Wireless, Wired hardware) và tính tương thích mạnh mẽ của Yocto linux đã giúp choviệc phát triển các dạng tấn công trên môi trường đòi hỏi tính linh động trở nên dễ dàng.
Truyện tiểu thuyết tiểu thuyết cập nhật mới
Thủ thuật chương trình
Hướng dẫn làm trang sức tự làm trang sức đẹp và dễ dàng
Giới thiệu SDR – Ứng dụng MATLAB và RTL-SDR trong nghiên cứu sóng vô tuyến SDR cung cấp những khả năng phát triển linh động hơn nhiều so với phương pháp truyền thống sử dụng Crystal Radio Set rtl-sdr

Giới thiệu SDR – Theo dõi thông tin chuyến bay sử dụng MATLAB và RTL-SDR thu nhận tín hiệu ADS-B Automatic Dependent Surveillance Broadcast (ADS-B) là một công nghệ được sử dụng trong việc giám sát vị trí của máy bay khi đang hoạt động trên không. ADS-B cho phép máy bay gởi dữ liệu định kỳ theo khoảng thời gian cố định nhằm thông báo các thông tin như vị trí, độ cao, tốc độ, mã chuyến bay, số hiệu máy bay và các thông tin khác.