GALLERI: Eleine, Landskrona Teater, 20210911

Det har gått ett år sedan jag fotade min senaste konsert…!!! ETT ÅR… Då var det Eleine jag följde med till Markaryd och fotade på en covidanpassad festival, 50 pers i publiken… Efter det ändrades reglerna och livescenen dog helt, även livestream-grejen på riktiga scener dog ut och mina kameror har legat och rostat i garderoben.

När nu livescenen så smått börjar vakna till liv igen och förhoppningsvis kommer att explodera med spelningar efter 29e september så passar det väldigt bra att första konserten jag fotade efter ett års dvala också var Eleine.
Som enda fotograf var jag inbjuden att fotografera deras ett år försenade (och flera gånger framflyttade) releaseparty för plattan “Dancing In Hell”. Självklart hängde jag på!
Eftersom det fortfarande råder restriktioner var det inte mer än 65 pers på plats i den lilla teatern i Landskrona. Men skit samma! Det var jäkligt trevligt att äntligen få vara på en riktig konsert igen! Dessutom antagligen bandets bästa hittills!
Är ni sugna på att kolla in bandet får ni ta er till Helsingborg och The Tivoli den 9e oktober där de supportar Rotting Christ!