KRÖNIKA: Coffe Blood tycker till om Bråvalla 2016

“Det är seriöst friskare att gå in på en bajamaja och onanera framför en hög av andra människors avföring, än vad det är att kränka någon sexuellt på de sätt som skett.”

 

Bråvalla, fast inte för alla. Ni kanske hörde om min introduktion till Bråvallafestivalen? Förutom att jag endast blev igenkänd som min bloggande flickväns andra hälft på instagram blev jag dessutom misstagen för Kleerup. Mitt egna arbete i skrift och musik verkar ha gått alla förbi och jag hade lika mycket street cred som en tvättbjörn i New York.

Coffe 3

Jag skulle vilja inleda med hur jag redan på första giget hällde rödvin över hela mitt helt nya och inte så längre vita linne. Eller hur jag blev så packad att jag inte bara tvunget skulle ha en toast. Jag hittade aldrig toast-ståndet och i nattens ösregn tröttnade min flickvän på den trasiga gps:en i min skalle och tvingade mig att köpa en burgare istället. En burgare som jag sedan sulade på en husvagn för att jag blev så förbannad att jag inte hittade toasten. Hur Veronica Maggios vita skor var snyggast i VIP-en sista kvällen eller att jag faktiskt träffade en harmonisk Jack Black med en frisbee i handen och passade på att tjöta lite musik innan jag gick vilse i botten av en flaska. Men jag ska inleda med en sjuk konversation istället. En konversation som tar plats i pissoaren när jag har kuken i näven och inte känner för att möta nya vänner. Plötsligt står en kille utan tröja och stirrar på mig. Vältränad med ett par fula “Snyggkille.se”-tatueringar lite här och var. Han tar ton:

– Jag är för snygg för den här festivalen.

– Va sa du?

– Jag är för snygg för den här festivalen!

– Skönt! Fortsätt med det och ha en go kväll.

– Har så jävla stor kuk med!

– Skönt! Supergött för dig!

Jag tvättar mina händer och han tar över där jag slutade.

– Va fan är det för jävla hatt du har? Är du någon jävla bohem eller?

Där gick min gräns och jag går tillbaks till killen som nu har sin kuk i näven. Jag förklarar att jag är bohem, jag älskar det och hatten på min skalle är det snyggaste han sett. Han håller med och när jag lämnar toan så skriker han igen:

– Va fan är det med hatten då! Är du någon jävla bohem??

Jag väljer att gå. Killen bad om en jävla högerkrok men jag hade ingen lust att göra idioten sällskap med klippt festivalband. Han löser det nog själv när som helst. Dagen efter vaknar jag upp och läser lite löst på diverse tidningar på nätet. Överallt står det om våldtäkter och sexuella övergrepp på både Bråvallafestivalen och Putte i Parken, som pågår parallellt med förstnämnda. Att det ska gå så pass långt att artister själva, både under och efter sina gigs, nämner för publiken att man hjälper någon upp som ligger ner, att man visar respekt och att ett nej är ett nej, tycker jag är sorgligt som fan! Och trots dessa uppmananden om respekt och kärlek så möts jag av samma nyhetsinslag även dagen därpå. Sista kvällen ville jag runda av före sällskapet men min flickvän som ville dansa vidare vågade inte gå tillbaka till campingen själv och jag fick sitta pall tills hon svängt färdigt. Detta är såklart inte festivalens fel. Det är enstaka individer som väljer att se sig själva som Guds gåva till kvinnan. Vilket i sig är helt okej. Det är bra att tro på sig själv. Men det är stor skillnad på att överlämna sin kropp som en gåva i någons händer mot att helt respektlöst lägga sina händer på någons kropp.

Coffe 2

Jag hade en fantastisk helg men känslorna är med dem som fick sin kväll, sin festival, sin självkänsla, sin helg och kanske t.o.m sitt liv förstört för att vissa inte förstår att det enda som betyder “ja” är just ett “Ja!”. Bråvalla är trots detta en festival jag både vill och tänker återkomma till. Dock hoppas jag att alla jävla idioter som skrev in sig själva i kvällstidningarna gör sig själva och alla andra en tjänst att stanna hemma för alltid. Det är seriöst friskare att gå in på en bajamaja och onanera framför en hög av andra människors avföring, än vad det är att kränka någon sexuellt på de sätt som skett.

Så vad hände med killen som var för snygg och sprang runt med världens största kuk? Förmodligen krockade han med en bananfluga och förlorade sin sista hjärncell och kan inte längre varken skryta eller beundra sitt jumbojet mellan benen. Och vad hände med mig? Jo, jag fick bland annat skäll av festivalens skönaste vakt för att jag gick utan alkohol: –

Vad håller du på med?

– Va?

– Är den flaskan tom? –

Ja..?

– Gå till baren och lös det på en gång! Känner inte igen dig!

Vet inte om det skall tas som en komplimang, men lite smickrande var det allt. Eller kanske inte? Just det ja! Snuten tog mig igen!

– Var vänlig blås här. (Jag blåser en smärre tornado i alkotestet)

– Japp! Det var negativt!

– Vad fan innebär de då? Ingen jävla ångest-pingis nu!

– Kör försiktigt.

– Superlätt nu med 2016’s värsta hjärtklappning. Ha det gött!

La två lakrits i backen och vände mig inte om förrän jag såg skylten “Välkommen Till Göteborg”

Blir valiumtoast med kortison nu!

Mvh Coffe Bloodförlust

 

Đọc Truyện Ngôn Tình Online
Đọc truyện ngôn tình online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện kiếm hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện tiên hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Tiểu Thuyết Online
Đọc truyện tiểu thuyết gây cấn online cập nhật liên tục
Hướng Dẫn Nấu Ăn các món ăn đặc sản
Khám phá du lịch Việt Nam du lịch giá rẻ
Trang điểm làm đẹp tự nhiên hàn quốc
Trang điểm làm đẹp tự nhiên nhật bản
Review điện thoại sản phẩm công nghệ mới mỗi ngày
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P1 Bro là một dự án mã nguồn mở, cung cấp cho người dùng một giải pháp giám sát hệ thống, phân tích lưu lượng, thay đổi dữ liệu gói tin
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM hỗ trợ triển khai trên nhiều nền tảng hệ điều hành, kiến trúc CPU khác nhau; với phiên bản miễn phí
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM trong việc phân tích dữ liệu gói tin PCAP được thu thập từ dữ liệu tcpdump
bảo mật mạng Các bài nghiên cứu, xây dựng giải pháp mạng, phương pháp tấn công mạng; hệ thống IDS, network security monitoring; tường lửa,…
giới thiệu Intel Edison Các bài viết giới thiệu Intel Edison trong phát triển IoT và bảo mật.
Intel Edison – Wifi và ứng dụng trong mô hình mạng – P5 Intel Edison được tích hợp sẵn tính năng thu, phát Wifi giúp cho người dùng linh động trong việc phát triển các mô hình IoT cho từng trường hợp cụ thể. Trong bài viết này, tôi sẽ thực hiện hướng dẫn các kỹ thuật điều chỉnh và tùy biến mạng Wifi để ứng dụng vào môi trường mạng TCP/IP.
Giới thiệu Intel Edison Intel Edison là một kiến trúc máy tính có kích thước khá nhỏ tương đương một con tem; nó sẽ thay đổi cách nhìn của bạn về hệ thống tích hợp trong tương lai với sự phát triển ngày càng rộng rãi xu hướng IoT.
Intel Edison – Bluetooth – P2 Intel Edison được tích hợp sẵn Bluetooth Smart/Low Energy (BLE) cho phép bạn có thể kết nối đến Edison từ điện thoại thông minh và phù hợp cho bất kỳ dự án IoT nào mà bạn sẽ thực hiện trong tương lai thông qua Bluetooth.
Intel Edison – Tùy biến Bluetooth – P3 Mã nguồn BlueZ được cài đặt trên nền Yocto Linux cho phép người dùng Intel Edison tùy biến mạnh mẽ các thông số bluetooth một cách dễ dàng thông qua các tập tin cấu hình.
Tấn công máy tính Windows sử dụng Responder Việc tận dụng các tính năng phần cứng từ Edison (Wireless, Wired hardware) và tính tương thích mạnh mẽ của Yocto linux đã giúp choviệc phát triển các dạng tấn công trên môi trường đòi hỏi tính linh động trở nên dễ dàng.
Truyện tiểu thuyết tiểu thuyết cập nhật mới
Thủ thuật chương trình
Hướng dẫn làm trang sức tự làm trang sức đẹp và dễ dàng
Giới thiệu SDR – Ứng dụng MATLAB và RTL-SDR trong nghiên cứu sóng vô tuyến SDR cung cấp những khả năng phát triển linh động hơn nhiều so với phương pháp truyền thống sử dụng Crystal Radio Set rtl-sdr

Giới thiệu SDR – Theo dõi thông tin chuyến bay sử dụng MATLAB và RTL-SDR thu nhận tín hiệu ADS-B Automatic Dependent Surveillance Broadcast (ADS-B) là một công nghệ được sử dụng trong việc giám sát vị trí của máy bay khi đang hoạt động trên không. ADS-B cho phép máy bay gởi dữ liệu định kỳ theo khoảng thời gian cố định nhằm thông báo các thông tin như vị trí, độ cao, tốc độ, mã chuyến bay, số hiệu máy bay và các thông tin khác.