KRÖNIKA: Coffe tar sig an SRF 2016

Vaknar upp helt jävla marinerad av mitt egna pungsvett i en Van som kan ha sett bättre dagar, men fan inte bättre sällskap!

Innan jag däckade med huvudet nedåt i en backe med supernoja på att mitt huvud kommer få för mycket blod och sprängas, så nämner jag glatt att”Här är det jävligt gött att bo! De e typ ingen som sover på den här parkeringen så man slipper vakna av idioter som skriker på morgonen. Tacka Gud, Satan och deras överpretentiösa gayporrkung Jesus för min stora käft och den riktigt skitenödiga karman den medför. För hur tror ni jag vaknar?

Förutom en huvudvärk som mest kan liknas vid två elefanter som straffknullar varandra mellan mina tinningar så översköljs även mina surt placerade trumhinnor av en jävla bonde som sitter i sin bagagelucka och snackar med “alla ser mig om jag skriker”-volymen till sin tjej om barnfetma och hur man ska tackla problemet. Detta borde vart nog men mitt liv kräver alltid lite extra ost så självklart gick ett jävla bilalarm igång med. Man kan tro att jag nu vaknat upp i väntrummet på BUP, men jag är på Sweden Rock!  Sweden Rock Festival din jävla mupp! Inte Doctor Phils bakluckeloppis! Väck mig med vad som helst men inte en diskussion om barnfetma. Hur länge pågick detta inferno av ordbajseri? HELA DAGEN! Han satt kvar i luckan när jag bytte kläder på kvällen.

Halejames

Men förutom min totalt värdelösa granne så blev det ju faktiskt en dag av detta ändå. Jag fick strikta order om att se Halestorm, Sixx:A.M och Shinedown. När jag bockade och buga åt förslaget hade jag ingen aning om att alla dessa tre band spelade i rad. Vi snackar alltså fem timmars speltid. Ni som träffat mig två sekunder vet att jag varken kan stå still så länge eller vara utan en skön grogg när solen bränner bort det sista av mitt urvattnade pannben. Men jag gjorde mitt bästa!

Halestorm är alltid en fröjd att se live. Dock var det synd att dom fick den största scenen såpass tidigt på dagen. Bandet både är och känns som en liten familj och det blev något glapp mellan bandets och publikens energi när man är för långt borta för att ta på stämningen. Men trycket var bra och med en riktigt bra katalog i ryggen så kändes detta som en jävligt bra start på dagen!

Halestorm

Strax innan gigget var över så var jag tvungen att sträcka på benen lite innan Sixx:A.M skulle börja peppra och valde att sträcka på dom i baren. När marken närmade sig vertikal var jag återigen redo för action och gick på knäna bort mot Lemmy Stage. Dj Ashba kliver ut på scenen och drar igång publiken med armarna i luften innan han stampar igång med gitarren. Energin är bra från start och trots att Nikki Sixx är det givna dragplåstret så är det svårt att sluta kolla på Dj Ashba. Killen är en jävligt grym och underhållande gitarrist! Eftersom jag hamnade rätt långt bak så blev ljudet tyvärr lidande och jag hörde knappt sången. Det var först när balladen “Skin” spelades som jag insåg att sången lät helt fantastisk. Blandmissbrukaren i mig får nu feeling och efter en box rött och en näve jazztobak så är det dags för Shinedown. Jag tror det var jävligt bra. Även om jag ibland inte fattade vart jag befann mig. Ett tag undrade jag varför det står en kille på scenen och skriker på mig. Sen insåg jag att det var 15 000 pers till där och jag kanske inte skulle ta det så personligt. Men sånna som mig får alltid njuta med en rävsax i arslet och när jag peakade i mitt goda tillstånd så kommer en kärring och ramlar över mig. Samtidigt som två svettiga lår dras över mina kinder och gnisslar introt till Prodigys “Firestarter” så hör jag ekot av ett “förlåååt” innan jag står öga mot öga med denna bestiala varelse som klappar mig på håret och hoppas allt är lugnt. Det är fan inte lugnt! Din jävla snestegsvals sabbade allt jag byggt upp och nu väntar endast snefylla!

Jag minns ingenting efter det. Men jag vaknade med huvudet uppåt i backen i morse så nån jävla tur finns kvar i bakfickan.

Ses i gröten motherfuckers!

Men först, ginfrukost!

Text: Coffe Blood

Đọc Truyện Ngôn Tình Online
Đọc truyện ngôn tình online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện kiếm hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Kiếm Hiệp Online
Đọc truyện tiên hiệp gây cấn online cập nhật liên tục
Đọc Truyện Tiểu Thuyết Online
Đọc truyện tiểu thuyết gây cấn online cập nhật liên tục
Hướng Dẫn Nấu Ăn các món ăn đặc sản
Khám phá du lịch Việt Nam du lịch giá rẻ
Trang điểm làm đẹp tự nhiên hàn quốc
Trang điểm làm đẹp tự nhiên nhật bản
Review điện thoại sản phẩm công nghệ mới mỗi ngày
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P1 Bro là một dự án mã nguồn mở, cung cấp cho người dùng một giải pháp giám sát hệ thống, phân tích lưu lượng, thay đổi dữ liệu gói tin
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM hỗ trợ triển khai trên nhiều nền tảng hệ điều hành, kiến trúc CPU khác nhau; với phiên bản miễn phí
Phân tích lưu lượng mạng – BRO NSM – P2 Bro NSM trong việc phân tích dữ liệu gói tin PCAP được thu thập từ dữ liệu tcpdump
bảo mật mạng Các bài nghiên cứu, xây dựng giải pháp mạng, phương pháp tấn công mạng; hệ thống IDS, network security monitoring; tường lửa,…
giới thiệu Intel Edison Các bài viết giới thiệu Intel Edison trong phát triển IoT và bảo mật.
Intel Edison – Wifi và ứng dụng trong mô hình mạng – P5 Intel Edison được tích hợp sẵn tính năng thu, phát Wifi giúp cho người dùng linh động trong việc phát triển các mô hình IoT cho từng trường hợp cụ thể. Trong bài viết này, tôi sẽ thực hiện hướng dẫn các kỹ thuật điều chỉnh và tùy biến mạng Wifi để ứng dụng vào môi trường mạng TCP/IP.
Giới thiệu Intel Edison Intel Edison là một kiến trúc máy tính có kích thước khá nhỏ tương đương một con tem; nó sẽ thay đổi cách nhìn của bạn về hệ thống tích hợp trong tương lai với sự phát triển ngày càng rộng rãi xu hướng IoT.
Intel Edison – Bluetooth – P2 Intel Edison được tích hợp sẵn Bluetooth Smart/Low Energy (BLE) cho phép bạn có thể kết nối đến Edison từ điện thoại thông minh và phù hợp cho bất kỳ dự án IoT nào mà bạn sẽ thực hiện trong tương lai thông qua Bluetooth.
Intel Edison – Tùy biến Bluetooth – P3 Mã nguồn BlueZ được cài đặt trên nền Yocto Linux cho phép người dùng Intel Edison tùy biến mạnh mẽ các thông số bluetooth một cách dễ dàng thông qua các tập tin cấu hình.
Tấn công máy tính Windows sử dụng Responder Việc tận dụng các tính năng phần cứng từ Edison (Wireless, Wired hardware) và tính tương thích mạnh mẽ của Yocto linux đã giúp choviệc phát triển các dạng tấn công trên môi trường đòi hỏi tính linh động trở nên dễ dàng.
Truyện tiểu thuyết tiểu thuyết cập nhật mới
Thủ thuật chương trình
Hướng dẫn làm trang sức tự làm trang sức đẹp và dễ dàng
Giới thiệu SDR – Ứng dụng MATLAB và RTL-SDR trong nghiên cứu sóng vô tuyến SDR cung cấp những khả năng phát triển linh động hơn nhiều so với phương pháp truyền thống sử dụng Crystal Radio Set rtl-sdr

Giới thiệu SDR – Theo dõi thông tin chuyến bay sử dụng MATLAB và RTL-SDR thu nhận tín hiệu ADS-B Automatic Dependent Surveillance Broadcast (ADS-B) là một công nghệ được sử dụng trong việc giám sát vị trí của máy bay khi đang hoạt động trên không. ADS-B cho phép máy bay gởi dữ liệu định kỳ theo khoảng thời gian cố định nhằm thông báo các thông tin như vị trí, độ cao, tốc độ, mã chuyến bay, số hiệu máy bay và các thông tin khác.